Nu m-ai suparat cu nimic !
Nu te-am atacat, departe de la mine gandul asta. Eu acum mai stau pe forum in pauzele de relaxare cu un proiect juridic la care lucrez, deci nu-s aici sa ma dau interesant.
Ti-am atras doar atentia ca ai muscat din poama cunoasterii fara sa fi de mana cu Dumnezeu si asculti soapte straine de glasul Bisericii, vezi postarea mea: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14617 legata de Facere
E treaba ta, dar asimilezi cunostinte legate intr-o logica ce departeaza de viata duhovniceasca si idolatrizeaza o cunoastere gnostica, opusa mesajului de ansamblu din Noul Testament si traditia Bisericii primare.
Inteleg ce spui tu, doar ti-am si zis, nu vorbesc din nestiinta, dar te informezi din surse compromise de care nici eu nu sunt strain.
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5)
"De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11)
|