View Single Post
Vechi 02.03.2012, 15:21:26
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

am citit si acel site inca de la primja ta postare si nu imi aduce nimic nou fata de ce stiam deja ,
apropos si aici in Constanta la adventisti la fel este teologizat pomul cunosterii -ca sursa de induhovnicire , ca ceva dinainte planificat de catre Dumnezeu.

insa atunci cind am vazut asta la ei stiam deja din alte surse
nu sint nici adventist, nici martor.
ceea ce pot sa mai spun despre adventisti este ca -cel putin aici in Constanta -la nivel de conducere se fac studi dincolo de aria adventista si exista revelatii chiar si personale , multe lucruri sint cunoscute insa nu toate pot fi introduse inca in invatatura, ele sint dar gradat ,cu asumare locala.

ah mi-am adus aminte de o revelatie egipteana din primele secole.
spune ca Fecioara in vremea Judecatii se va intoarce pe pamint si va calca cu pasul strazile Ierusalimului si toate locurile sfinte.

tu esti specalist in Martoii lui Yehova , eu nu sint decit in eschatologie si revelatii insa chiar daca stiu multe chiar si din afara ariei crestine nu le stiu totusi pe toate.

Revelatia legata de Fecioara ar putea avea legatura cu inca citeva revelatii
de ex cu trei revelatii din aria catolica
-una este cea a Sf Malachia legata de nr. papilor pina la sf papalitatii .
-a doua este in mesajul Fecioarei venit la Garabandal si care spune ca vor mai exista inca 3 papi insa ultimul nu este luat in calcul coform cu numaratoarea Sf Malachia.
-a treia spune ca "ultumul papa va fi femeie"-revelatie care deja circula in Franta.

Posibil ca acel "Petrus Romanus sa fie Feciaoara insasi
-papa despre care alte profetii spun ca va veni ca papa inainte de a muri actualul papa- si care dupa 5 minute va dizolva institutia papala.

mai sint si altele care ofera si alte amanunte contextuale referitoare la actualul papa si modul cum va declansa el aceasta schimbare fara voia lui -fortat cumva de imprejurari si de aflarea lui intro situatie care il acuza atot de mult incit o parte din cardinali alaturi de popor ii va retrage increderea fiind pus sub acuzare publica.
el va incerca sa fuga cu inca citi-va cardinali sustragind citeva manuscrise ca sa forteze o scindare insa nu va reusi decit pt putina vreme .
in acel interval va propune in taina o unificare cu Biserica rusa "ca sa scape de Marea Unire" insa va f refuzat de rusi.
Vaticanul ca locatie va fi parasit si de cei care vor ramine in urma insa vestea nu se va raspindi inainte ca un grup de fanatici musulmani care lupta impotriva Marii Uniri (probabil chemati si ei) sa declanseze o detonare a coltului unui perete spargind zidul gros nestind ca inauntru nu mai sint oameni.