View Single Post
Vechi 02.03.2012, 18:54:51
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

O cugetare mai veche de chilie spune ca : cine nu crede in Dumnezeu nu crede ca exista minuni, dar ele exista iar Dumnezeu este viu si adevarat !

Exact asa cum am crezut de la inceput si cum am si postat : poate ca pt. vreun frate/sora mai bun dintre noi sau de oriunde, ori mai rugator, ori mai credincios, ori mai smerit , ori mai iubitor sau iertator, ori mai milostiv , ori putin mai drept , ori cine stie cum placut lui Dumnezeu , se va indura si va milui pe acest prunc intorcindu-l la viata si sanatate .
De aceea este bine intotdeauna sa ne rugam cit mai multi pt. ca nu stim pe cine asculta si mai ales pt. cine se milostiveste El.

Perioada aceasta a postului mare este una f. propice si pt a pomenii copilul la cit mai multe slujbe ale bisericii : la Canonul cel Mare, la acatistul Bunei Vestiri, la masluri , la Liturghii.

Sa il ajutam fratilor fiecare dupa cum putem si dupa dragostea noastra a fiecaruia , asa precum am si inceput .
Si poate ca, urmarindu-i si evolutia , peste un timp , dupa ce se implinesc cele 40 de zile , poate, ziceam, vom mai reusi sa ne unim in alte 40 de zile de rugaciune si milostenie pt. el.

Eu ramin la aceiasi parere , si-anume, ca fiecare , de are vreo propunere buna sa vina si sa o faca cunoscuta ca astfel sa stim ce avem de facut .

NB: pt. urmatoarele 2 zile , fratii rinduiti pt. nevointa sunt :
Yasmina- va citi in ziua de 03.03;
Albinutza 303- va citi in ziua de 04.03;

Last edited by zaharia_2009; 02.03.2012 at 20:59:05.
Reply With Quote