View Single Post
Vechi 02.03.2012, 23:04:06
andreicosmovici andreicosmovici is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
1. Atunci cind bati la usa cuiva, cu dorinta de a intra, este de bun simt sa spui cine esti si ce voiesti . Nu ai spus decit ce voiesti .
Dai dovada de ,,exces" de moralitare si educatie !?!?
2. Acest subiect are o desvoltare excesiva pe acest forum . Cauta threadurile respective si te vei documenta singur . Nu cred ca va exista cineva care sa-ti sintetizeze !
3. Perioada Sfintului si Marelui Post este o perioada cu totul speciala din viata unui ortodox , ceea ce poate insemna ca raspunsuri nu vei primi decit de la diletanti . Ceilalti nu se vor tulbura cu asemenea sofisme pe care le intinzi , precum bomboanele cu miere.
Vei vedea singur caliatatea celor ce iti vor raspunde precum si a raspusurilor primite .
1. Dacă am greșit cu ceva în raport cu regulamentul forumului, te rog să-mi spui concret ce și unde am greșit. Am toată bunăvoința să îndrept greșeala.
2. Îți mărturisesc că am dat căutare după cuvinte cheie pentru acest subiect, și nu am găsit. De aceea am deschis eu subiectul. Precizez că este vorba de o chestiune extrem de precisă, de un aspect al vieții conjugale, și nu despre viața conjugală, în general. Ci exclusiv despre metodele naturale de reglare a concepției. Dacă există aceste threaduri, te rog să-mi dai linkurile, să mă documentez.
3. Eu am lansat acest subiect ca pe un dialog. Di-a-log. Dacă cineva se consideră tulburat deja doar de subiect, nu este obligat să răspundă. Cu sinceritatea, deschiderea de suflet și dorința de a deveni mai bun, aș dori să aflu de ce ar interfera o discuție pe acest subiect cu perioada Postului Mare. Aștept răspuns(uri), mulțumesc. Cele bune!
Reply With Quote