View Single Post
Vechi 03.03.2012, 00:04:54
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
raspunde deci: cati bani luati pe evanghelizari?
Sigur prietene. Credeam ca vii si tu cu o intrebare mai sofisticata...
Si, sa nu uit, iarta-ma dar mi se pare ca ai un interes morbid pentru bani.
Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare, bautura si bani ci dreptate, pace si bucurie in Duhul Sfant.
Dar sa raspund la intrebare: daca eu invit un musafir, un predicator venit din alt judet pentru un serviciu special (evanghelizare, invatatura pe un subiect specific, nunta, binecuvantare de copii, etc.) atunci ma gandesc ca trebuie sa am grija de el inca din momentul in care acesta pleaca de acasa spre a veni la noi si pana va ajunge din nou acasa.

Calculez transportul lui, mesele pe care trebuie sa le serveasca, aranjez cazarea lui la unul dintre frati si tot ceea ce-i mai este necesar. Pe langa acestea consider normal sa-i ofer un bonus financiar pentru deplasarea lui. Omul si-a lasat familia, petrece o zi sau doua pe drum. 150-200 de lei mie mi s-ar parea rezonabil pentru o duminica petrecuta la noi. Dar de cele mai multe ori suma este mai mica.

Cred ca este bine ca, acolo unde este posibil, (printr-un credincios de-al locului sau printr-un serviciu specializat) sa fie trimis un buchet de flori sotiei care a ramas acasa cu copiii si i-a permis sotului ei sa vina sa ne predice.
Acestea fiind zise, pentru un timp, posibilitatile tale de a pune intrebari s-au epuizat. Nu de altceva dar mi-e teama sa nu creada unii useri ca de fapt tu nu esti decat un robotel programat de mine sa ridici penticostalilor mingi la fileu. Deocamdata cam asta este tot ce poti face.

Multe binecuvantari si pocainta!

Last edited by penticostalul; 03.03.2012 at 00:09:59.