View Single Post
Vechi 03.03.2012, 11:16:36
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
200 lei / zi, pai daca eu as fi castigat atata, ma consideram un om bogat! 200 lei * 22 zile lucratoare = 4400 lei net/ luna
Faci calcule din avion fiule!

De exemplu, ca sa ajunga din Cluj la Constanta omul trebuie sa plece de sambata dimineata, sa se odihneasca noaptea. El va sta inaintea a 200 de oameni care asteapta de la el o predica buna, o hrana consistenta, duhovniceasca. Nu lucreaza cu cartofi ci cu oameni. Apoi face drum inapoi.
Si apoi nu in fiecare zi e duminica. El nu e invitat in 22 de zile pe luna.

Citat:
Nu putea "lucratorul" acela sa ceara doar pretul transportului si masa, trebuie sa-i dati si indemnizatie???
Lucratorul nu cere nimic. I se da atat cat considera biserica de cuviinta.

Mda, daca mananca lucratorul e de ajuns. Dar tu uiti ca lucratorul are o familie. Dupa tine ar trebui sa i se lase familia sa moara de foame. Stiu personajele de tagma ta. Ei se roaga cam asa: „Doamne, da-ne Tu un slujitor care sa fie smerit si sarac. Smerit tine-L Tu, sa fie sarac vom avea noi grija!”

Citat:
unde ai citit in Scripturi ca cineva a predicat pe Cristos contra-cost?
Uite aici:
"Tot așa, Domnul a rânduit ca cei ce propovăduiesc Evanghelia să trăiască din Evanghelie." 1 Corinteni 9:14
Stii ce inseamna "tot asa"? Citeste in contextul anterior.

Si mai uita-te si aici:
"Alte Biserici am prădat, luând plată ca să vă slujesc pe voi." 2 Corinteni 11:8
Stii ce inseamna cuvantul plata? Daca nu stii cauta in dictionar cateva sinonime.

Citat:
... le retribuiti?
... intaietate in biserica?
... al presbiterilor?
... acea patalama?
... de ce?
... crestinului "Diotref"?
... salariu fix?
... fie salariat?
Din motive pe care le-am precizat aici, pentru un timp nu vei mai primi raspunsuri la intrebari.
Ai avut sansa sa pui o (una) intrebare.
Ai primit raspuns sincer, deschis, exact si la subiect.

Last edited by penticostalul; 03.03.2012 at 11:20:36.