View Single Post
Vechi 03.03.2012, 12:02:46
Gracchus's Avatar
Gracchus Gracchus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Eu am fost invatat cu fete frumoase, de asta mereu incerc sa gasesc o fata draguta... sincer sa fiu o singura data am fost indragostit, de o fata perfecta din punctul meu de vedere... desi puteam sa am altele mai frumoase, eu m-am indragostit de ea.... dupa doi ani ne-am despartit, au mai trecut doi ani de atunci, inca o iubesc, poate mai mult ca atunci..... si ea ma iubea la fel de mult si cred ca inca ma iubeste, nu aveam nici masina atunci, eram si mai urat, dar pe ea am primit-o cadou de la Dumnezeu..... nu am mai iubit si nici nu o sa mai iubesc..... mereu am fete in preajma, mereu atrag fete noi, dar nu merg niciodata mai departe cu nici una, pentru ca stiu ca nu o pot iubi si o sa o ranesc...... eu am doua criterii mari si tari cand aleg o fata... primul e sa fie ortodoxa, pentru ca am intalnit si de alta religie care imi ascundea lucrul asta, si al doilea criteriu e sa nu fi facut vreun avort, asta e pacatul suprem, e o crima, asa ceva nu pot sa suport..... eu am 22 de ani, incep sa ma gandesc la o casatorie, dar sunt din ce in ce mai speriat cand vad ca nu ma pot indragosti, ca nu gasesc nici o fata de care sa ma indragostesc, desi am numai ingeri de fete in preajma mea, care abia asteapta sa fac eu primul pas....... dar ramane nadejdea si increderea in Dumnezeu..... Doamne ajuta!!!
Daca vei ramane totdeauna cu gandul la fosta prietena, e putin probabil sa ajungi sa mai apreciezi si sa iubesti o alta fata. Vezi sa nu ajungi sa traiesti in trecut, ca vei avea mult de suferit...
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.”
Reply With Quote