View Single Post
Vechi 03.03.2012, 13:46:13
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Ce legatura are asta cu ce am scris eu mai sus? eu nu vad nici una. Patriotismul este iubirea tarii , tara este mama noastra, d-voastra va cinstiti mama sau o criticati?

Basescu nu e tatuca Stalin sau Ceausescu desi va incapatanati sa il vedeti asa.

Va rog explicati-mi in mod concret ce legatura este intre poporul roman si copilul drogat care nu e pe calea cea buna? Insasi alaturarea mi se pare o jignire la adresa poporului, continuati dintr-o jignire intr-alta.

In ce fel imi face mie bine ca mi-au taiat salariul, sau unui pensionar ca i se impoziteaza pensia, sau faptul ca a crescut TVA-ul, in ce fel ne poate aceasta aduce pe calea cea buna?

Aberati la greu, personal cred ca aveti interese in PDl, sigur sunteti membru al acestui partid, macar atunci as putea sa va scuz indoctrinarea, ca altfel eu nu v-as intelege cum puteti spune ca scaderea salariilor este pentru a ne aduce pe calea cea buna?

Ca un exemplu, in unele locuri s-a ajuns sa se traiasca cu 300 lei pe luna de persoana, in urma taierilor, si e un caz concret cunoscut de mine, si d-voastra mai aveti neobrazarea sa scuzati conducerea?
1). patriotismul nu este demagogie idealista lipsita de contact cu realitatea(asa cum s-a practitcat in parioada ceausista -patriotismul comunist-rosu !),ci mai degraba este un nationalism critic,care nu se jeneaza sa infiereze scaderile si tarele locuitorilor tarii respective,fiind si in spiritul crestin al lipsei de mandrie !(acesta fiind un ntionalism-critic,de extrama dreapta, intebelic, verde !,pe care romanii l-au uitat !!!)
Nu radicand laude si osanale desantate poporului,ne vom indrepta ci, numai aplicand biciul critic al unei viziuni lucide si echilibrate !!!
2).nu sunt membru pnl,asa cum dvs insinuati, si nu am nici o legatura cu politica!
sunt un simplu cetatean roman,cu o anumita stare,propietar,burghez ,daca va place,si care as vrea ca si o parte a concetatenilor mei sa aiba o mai mare apetenta pentru actiune in domeniul economic si agricol !!!
numai marind numarul romanilor cu initiativa, beneficul nostru comun va putea creste !!!

Exceptand, oamenii bolnavi,si batrani,care nu pot munci(si pt. care statul trebuie sa le asigure subzistenta), declar sus si tare ca, in Romania ,nu se poate muri de foame ,decat daca esti lenes,sau prost !!!
Reply With Quote