Subiect: Cele 7 CHAKRE
View Single Post
Vechi 03.03.2012, 20:30:39
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de caryna Vezi mesajul
Iata efectul rugaciunii TATAL NOSTRU asupra chakrelor īn opinia lui EDGAR CAYCE:
TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului
SFINTEASCA-SE NUMELE TAU actioneaza asupra glandei pineale
VIE IMPARATIA TA deschide tiroida si regleaza functia acesteia
FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER deschide tiroida
ASA SI PE PAMANT actioneaza asupra timusului
PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine
SI NE IARTA NOUA GRESELILE DUPA CUM SI NOI IERTAM celor ce ne-au gresit, actioneaza asupra glandelor suprarenale
SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni
SI NE FERESTE DE CEL RAU actioneaza din noi asupra timusului
CA A TA ESTE IMPARATIA actioneaza din nou asupra tiroidei
SI PUTEREA actioneaza asupra glandei pineale
SI MARIREA redeschide pituitara
AMIN formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.

candva am citit si eu despre Edgar Cayce, considerat la vremea lui un fenomen..sau madam Blavatsky,... dar.... sa nu uitam... dar genul acela de insusiri nu sunt de la Duhul Sfant.
Hipnoza, mijloacele paranormale, calatoriile extracorporale ale unora, toate alea nu sunt bune...
De ""calatorit"" in alta parte de cat era, a ""calatorit"" si Parintele Paisie, dar altfel, a calatorit in Duh Sfant, mai bine zis Duhul Sfant i-a descoperrit ce se petrecea la mare distanta de locul unde se afla dansul.... Aceasta e cu totul altceva decat inselarile.
Citeste cartea aceea cu India. si daca vei citi acea carte, eu cred ca te vei lamuri.
Eu nu ma pricep atat de bine incat sa-ti aduc argumente sofisticate, nu ma crede pe mine. Dar crede-l pe acela care a scapat dintr-o mare incercare cu ajutorul Parintelui Paisie.

Parintele Arsenie Boca, in timp ce era detinut la canal, a ""plecat"" doua ore.... la inmormantarea mamei sale... Dar, asa cum zicea, acestea sunt calatorii in Duhul Sfant.

Rugaciunea Imparateasca lasata noua de domnul Iisus, Hristos este o rugaciune de slavire a lui Dumnezeu Atotputernicul, fara de care nici unul dintre noi n-am exista, n-am avea painea cea de toate zilele si pe care il rugam sa ne ierte gresalele noastre, pentru ca nu suntem in stare sa ne pocaim si sa ne caim indeajuns, nadejdea noastra este doar Marea Sa Milostivire.
Am citit undeva ca Dumnezeu sta un ceas in Scaunul Judecatii si 23 de ceasuri in Scaunul Milei. Daca Dumnezeu nu ar fi atat de milostiv cu noi, n-am avea nici o sansa/nadejde sa speram la iertare, la cat de nevrednici suntem.

N-are legatura nici cu glanda pineala, nici cu cea pituitara, nici cu celelalte.

Despre glanda pineala sa stii ca am auzit tot de la un individ care se ocupa cu bioenergia.... deci, despre ce vorbim? iata locul lor comun.

Nu iti mai bate capul cu astea, te vor tulbura. Asa cum ti-am scris, de un cuib de viespi trebuie sa fugi, nu sa te duci sa te uiti in el.

Mai bine asculta asta: http://www.youtube.com/watch?v=bgALtomu6Pg e minunata, am gasit-o aici pe forum si nu ma pot opri s-o ascult, fetele celor doi preoti sunt atat de graitoare, lacrimile...

Doamne ajuta!

Last edited by Adriana Cluj; 03.03.2012 at 20:41:51.
Reply With Quote