Subiect: Cele 7 CHAKRE
View Single Post
Vechi 04.03.2012, 07:32:03
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Am gasit aceasta postare a lui AlinB:

""Mihai36 e un "liber cugetator", el isi traseaza propria cale, isi face propria doctrina, din crestinism ceva, de la altii altceva..
Nu te astepta ca ceea ce spune sa fie in acord cu doctrina crestina cu care esti obisnuit, chiar daca are iz de crestinism. ""

Asa este?
Multumesc.... sunt foarte multi pe forum....

Aseara au venit 2 sectanti la usa...erau martorii lui iehova...sa imi dea pliante sa citesc.
Le-am spus ca sunt ortodoxa si asa o sa mor. Mi-au spus ca nu vor sa imi schimbe religia, vor doar sa citesc ce zice Dumnezeu din brosurile lor. Am inceput sa vorbesc cu dansii sa-i fac sa inteleaga ca ORTODOXIA E CALEA CEA ADEVARATA dar n-am reusit...ma doare sufletul,as fi vrut sa-i ajut...nu am putut sa dorm aproape deloc. Ma doare sufletul si pentru acei oamenii pe care ii acapareaza. As vrea sa fac ceva pentru sufletul lor dar nu-mi dau voie,cred tot ce le-a spus pastorul lor, nu isi pun un semn de intrebare...
NU JUDEC PE NIMENI,DOAMNE FERESTE....VREAU DOAR SA FIM TOTI ASA CUM NE-A LASAT DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS...ORTODOXI...
Nu vreau sa ne lasam amagici de sectele astea venite din occident...noi suntem un popor crestin-ortodox si asa sa ramanem pentru ca asta e CALEA DOMNULUI...ORTODOXIA.
Nu stiu ce sa mai spun, numai am cuvinte dar simt o mare durere in suflet si ma gandesc la acei doi oameni. De ce nu m-au ascultat cand le-am explicat ca ORTODOXIA E CALEA CEA ADEVARATA, ca Dumnezeu ne-a prevenit sa NU NE LASAM AMAGITI DE ALA RAU PENTRU CA MULTI MARTORI MINCINOSI VOR IESI SI VOR PROPAVADUI NUMAI MINCIUNI DUPA BUNUL LOR PLAC...
Voiam sa le spun multe dar nu au mai vrut sa stea de vorba cu mine.
Doamne ajuta!