View Single Post
Vechi 04.03.2012, 18:25:34
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Probabil nu a vrut sa spouna ca artistii sint de respins ci si-ar dori ca toata lumea sa munceasca ceva , iar artistii apartin domeniului economic in cadrul economiei de piata.

problema este ca ne dorim prea mult uneori fata de cit da Dumnezeu , avem steptari prea mari fata de sfintenia noastra ca intreg popor.

Cind va veni urgia justitiara divina cu dreptatea divina se va vedea cit da si cit nu da Dumnezeu, cine mai ramine in viata si cine nu si cite bogatii mai raman , cita mincare mai ramane.

adevarul despre conducerea portocalie nu se afla la opozitie ci la Dumnezeu care da si face prin ei exact ce merita poporul asa cum a facut si cu alte guverne inainte care nici ele nu au fost usa de biserica sau sfinti.

Basescu este un fel de Mazare care si-a dat contracte uriase la fratii lui si la prietenii lui dar care a facut si treaba fata de altii care doar au furat si treaba nu prea au facut.
tocmai de aceea noi aici in Constanta l-am votat inca odata chiar daca nu e de la pnl sau pdl

spuneti de salariu de 300 de lei.. la Stat sau la privat?
pentru ca din cite stiu eu salariul minim pe economie este altul
iar o seama de pensii au fost marilte pina la 350 de lei in conditiile in care in care in epoca de aur a lui Tariceanu erau mult mai mici

de ce se taie din salarii in conditii de criza si scaderi de intrari la buget? fiindca e normal pe de-o parte atita vreme cit la privat s-au facut scaderi si este si necesar pt un nume echilibru bugetar.
si mai sint si alte motive cum ar fi
-pentru ca nu da Domnul mai mult
-pentru ca sa ramina fonduri mai multe pentru investitii
-pentru ca sa se sature lumea si de capitalism asa incit sa fie slavit Dumnezeu cind va realiza o noua orinduire pe intreaga planeta asa cum s-a vestit vechilor profeti VT si cum a primis si Iisus legat de vremurile fericite de dupa sf. necazurilor justitiare a epocii adamice'.
D-voastra traiti pe planeta pamant intr-o tara numita Romania sau pe Marte?

Visele si inchipuirile d-voastra despre profetii nu tin de argumente.

Eu va spun de salariu in mana la stat, caz concret.

O pensie de 350 de lei vi se pare mare sa inteleg? Ma faceti sa rad, daca totul nu ar fi de plans.

Explicatiile d-voastre sunt de-a dreptul hilare.

Am ajuns sa o aud si pe asta, D-zeu prin Basescu si prin altii pedepseste poporul roman! Pai ce sunt ei uneltele Domnului de razbunare? Nu le atribuiti niste roluri prea mari unor oameni care lucreaza cu Satana? Si sa inteleg ca d-voastra ati votat cu Basescu pentru ca e unealta Domnului care ne pedepseste si voiati sa faceti parte din Planul Lui?

Nu ar fi mai bine daca D-zeu prin popor ar pedepsi pe guvernanti, nu ar fii mai corect asa?

Last edited by TunsDiana; 04.03.2012 at 18:29:02.
Reply With Quote