View Single Post
Vechi 05.03.2012, 13:31:24
Liliana82 Liliana82 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Sugestie: Lili, recomanda parintilor tai sa citeasca cartea "Criza constiintei" de Raymond Franz, acesta a fost un lider de-al lor in una din cele mai mari functii (Corpul de Guvernare de la Brooklyn) insa s-a retras din aceasta religie si acea carte motiveaza decizia lui. Nu am citit cartea, insa din cate am inteles foarte multi martori ai lui Iehova au iesit din acel cult datorita acelei carti.
Am gasit cartea pe internet, am s-o printez si sa ii rog sa citeasca...
Totusi din cartea precedenta despre Martorii Lui Iehova adica abordarea cu dragoste , am inteles martorii sunt amenintati cu excluderea din organizatie...
Ma gandesc ce conjuctura sa creez ca sa fie exclusi din organizatie... macar tata.
Din cate am inteles de la el nu sa botezat...desi eu cred ca minte.
Parintii mei nu sunt singuri...au vecini si prieteni buni de o viata, si nu le vrea nimeni raul, .deci eu consider ca doar ei cred ca sunt singuri..
Cateva sugestii va rog... Deocamdata mam gandit doar sa il aduc la biserica ortodoxa si sai fac poze pe care sa le trimit la toti martorii... Credeti ca ar merge?
Totusi sunt de acord ca aceasta organizatie sa fie interzisa de lege.. pentru ca spre deosebire de alte idei religioase necrestine ,abuzeaza din toate punctele de vedere ,membrii, si instiga antisocial. Din cate stiu se poate modifica sau propune o lege prin strangerea unui numar de semnaturi.
Reply With Quote