Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
În prealabil postat de marilena12
http://savatie.trei.ro/despre.htm
Aici. Insa nu ma mira ca a fost internat la sanatoriu avand un tata ateu convins si impartasindu-i ideile...pana cand trosc! incepe sa gandeasca si sa se comporte altfel.
|
eu stiu ce sa zic...la spitalul socola nu sunt internati numai cei cu boli psihice.o cunostinta de a mea a fost cateva zile acolo pt niste analize si atat..Intra-adevar sunt si cateva sectii pt cei nebuni de-a dreptul dar nu tot spitalul e de nebuni.cu toate astea toti cand aud de acest spital se gandesc la cei bolnavi psihic.nu degeaba pe la noi e o vorba pt cate unu mai nervos:"ce-ai ma`,esti de la socola?".Dar de aici pana a-i considera pe toti care au trecut prin acest spital nebuni...repet,nu stiu ce sa zic,cat e d nebun sau de normal acest ieromonah,numai Dumnezeu stie.Dar..nu stiu cum sa zic,de ceva timp multi se trezesc sa spuna ca unu e mason,ca altu e securist,ca celalalt e nebun...mai or fi,nu avem de unde sa stim exact,asa ca mai bine mai lasam din acuzatii,ca nu suntem noi mai presus decat ei(zic eu)..
|
Frate, eu nu cred ca ieromonahul Savatie este nebun, fereasca-ma Dumnezeu! Nici pe departe, ma gandeam la un abuz asupra lui din partea tatalui, vazand schimbarea lui brusca! Cred ca este foarte greu pentru un ateu sa recunoasca prezenta lui Dumnezeu intr-un om care era la fel ca el inainte! Cum sa-L recunoasca pe Domnul daca nu l-a cunoscut vreodata? Plus ca nu inteleg rostul de a specifica in biografia lui o internare la Socola...pt analize! Pentru omul necunoscator de Dumnezeu, darul lacrimilor poate fi interpretat ca nebunie! La fel ca orice manifestare a emotiilor pricinuite de prezenta harului! Ma iertati daca gresesc!