View Single Post
Vechi 05.03.2012, 17:59:48
Liliana82 Liliana82 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.03.2012
Implicit

Ariana eu am intalnit gay in Anglia. Se stie ca MArea britanie este in general o societate toleranta cu minoritati si religii.
Primul coleg de de curs... un polonez era sincer dezgustator prin modul in care descria cat de .jegoase si urat mirositoare .. sunt oranele genitale ale femei... si facea atata fass ca el e gay si societatea trebuie sal accepte... era un mascarici pentru toti, colegii si baIETII faceau alt grup si asta ramanea cu grupul de fete...din care toti baietii mai politicos..mai in fuga... plecau... mai in politete mai in fuga plecau si fetele dupa grupul de baietii bupa care ne trezeam cu gay ul grupui ca se plangea ca este evitat... si o groaza de alte reprosuri privind toleranta sociala... O durere de cap pentru tot grupul de la curs.

A doua persoana gay intalnita era recent divortat dar.. se purta ca si cand nu ar fii diferit cu nimic... Nu facea nici un fass ca e gay era linistit, politicos si companie placuta. Venea cu prietenul lui la pub si nu deranjau cu absolut nimic.

Am intalnit si lesbiene, nu dadeau cu nimic impresia ca ar fii cumva diferite iar una dintre ele pot spune ca este o persoana de tot respectul ca si caracter. Nici una nu sa dat la mine sau sami faca vreun avans.

Deci mentin ideea ca atata timp cat gay isi vad de prietena sau prietenul lor , nu deranjeaza cu avansuri sau jigniri..ar trebui tolerati social.
Reply With Quote