Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 18.09.2007, 22:01:43
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Eu am fost foarte surprinsa de o scena transmisa de la inmormantarea lui Pittis: venirea celor doi preoti; cateva persoane i-au salutat cu mana la inima. Faza cea mai graitoare a fost cand preotul mai in varsta a mers la Iantu (si el statea cu mana la inimioara), l-a sarutat pe amandoi obrajii cu mare tristete, i-a spus ceva ce n-am inteles ca era zgomot in transmisiunea respectiva, iar Virgil Iantu, l-a salutat pe parinte tot cu mana la inima. Oare nu este acesta salutul masonilor? Ce sa cred despre preotii care au savarsit slujba de inmormantare? Ca erau si ei masoni, de-i salutau astia asa? Doamne iarta-ma daca gresesc, sa nu smintesc si pe altii! Nu stiu daca a mai observat cineva faza respectiva...:dozingoff: dar eu am ramas inmarmurita.
Mi se pare infiorator ca masonii au inceput sa se arate pe fata lumii. Si este trist ca am aflat despre oameni pe care ii stimam ca sunt ofiteri masoni, cavaleri templieri, etc...Recent m-am ingrozit: mari personalitati cu mari functii in mari domenii de activitate sunt masoni. Acum sper sa mai fie si istorii, desi...sursele nu sunt deloc discutabile.
Reply With Quote