View Single Post
Vechi 06.03.2012, 09:54:03
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Lasa pe aia cu "abordarea cu dragoste", roaga-i sa citeasca cartea lui Raymond Franz, isi vor da seama cat de mincinoasa si cat de falsa este aceasta organizatie !
Daca-i exclude pe parintii tai din Organizatie, foarte bine, ai reusit. Dar sunt convins ca se vor duce singuri si isi vor retrage calitatea de membru.
prietene, parintii doamnei Liliana NICIODATA nu vor citi acea carte a lui Raymond Franz. Pentru ei Raymond Franz este un apostat, un agent al lui Satan diavolul. Ei (martorii) sunt educati ca sa nu accepte (citasca) carti si materiale de la alta sursa in afara de Societatea Turnul de Veghe. Am incercat si eu acest lucru cu diversi martori, iar ei "cu cantat la unison" aceeasi melodie: NU CITESC CARTI SCRISE DE APOSTATI SAU DE AGENTI AI LUI SATAN DIAVOLUL! Melodia asta o stiu toti pe derost. E printre primele lucruri pe care le invata la martori, ca nu cumva noii prozeliti sa afle adevarul despre Turnul de Veghe si invataturile lor gresite din alte surse.O vor citi doar daca ceva se v-a intampla in inima lor, daca vor incepe sa aiba dubii in legatura cu acesta organizatie. Sa dea Dumnnezeu ca ei sa o citeasca. Imi pare rau, dar asta e tristul adevar. Doamne ajuta!
Reply With Quote