View Single Post
Vechi 06.03.2012, 10:30:00
Laura19
Guest

Implicit

@Liliana82 Tot posibilul sa nu fie sfatul pe care il doresti, insa in cazul de fata numai rugaciunea ptr. parintii tai este solutia. In loc sa pierzi timp cu discutii interminabile, roaga-te ptr. ei. Roaga-l pe Sfantul Spiridon, aparatorul credintei, sa ii ajute pe parintii tai sa vada adevarul, fa-i acatistul(40 de zile) si cu siguranta te va ajuta. Prin rugaciune poti face mult mai multe lucruri decat prin vorbe. Daca duhovnicii mari nu ii pot convinge cu vorba, cum putem noi, niste oameni mici plini de pacate, sa ii convingem de ortodoxie?!

Si mama la un moment dat, a inceput sa primeasca o iehovista. Azi un telefon, maine o intalnire la scara, apoi in casa si tot asa. SI tipa era foarte diplomata si vb frumos. Zicea ca nu vrea sa ii schimbe credinta, doar sa adauge ceva si sa vorbeasca despre Biblie. Sunt foarte sireti. Din cate stiu eu nu s-a mai intalnit cu ea, caci am convins-o eu si tata ca nu e bine, insa nu stiu daca ea s-a lamurit exact. E foarte greu sa convingi pe cineva ca ortodoxia este adevarul si nu martorii lui iehova, mai ales cand tu, cel care vorbesti, esti plin de pacate. De aceea iti zic ca rugaciunea trebuie sa fie aliatul tau nr.1. Nu mult dupa evenimentul cu iehovista, am gasit la mama o biblie sectara, nu mai stiu de la cel grupare. Si am intrebat-o ce'i cu ea si a zis ca o tine acolo ca sa o pazeasca de rau, ca asa i s-a spus. Am incercat sa vorbesc cu ea de multe ori si nimic concret. Tot la rugaciune am ajuns si imi pun toata speranta ca rugaciunea o va ajuta mult mai mult decat o pot ajuta eu cu vorba.

Numai bine.
Reply With Quote