View Single Post
Vechi 06.03.2012, 11:15:18
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
prietene, parintii doamnei Liliana NICIODATA nu vor citi acea carte a lui Raymond Franz. Pentru ei Raymond Franz este un apostat, un agent al lui Satan diavolul. Ei (martorii) sunt educati ca sa nu accepte (citasca) carti si materiale de la alta sursa in afara de Societatea Turnul de Veghe. Am incercat si eu acest lucru cu diversi martori, iar ei "cu cantat la unison" aceeasi melodie: NU CITESC CARTI SCRISE DE APOSTATI SAU DE AGENTI AI LUI SATAN DIAVOLUL! Melodia asta o stiu toti pe derost. E printre primele lucruri pe care le invata la martori, ca nu cumva noii prozeliti sa afle adevarul despre Turnul de Veghe si invataturile lor gresite din alte surse.O vor citi doar daca ceva se v-a intampla in inima lor, daca vor incepe sa aiba dubii in legatura cu acesta organizatie. Sa dea Dumnnezeu ca ei sa o citeasca. Imi pare rau, dar asta e tristul adevar. Doamne ajuta!
Liliana poate face urmatorul lucru: sa le puna in vedere parintilor ca daca ei refuza sa citeasca cartea unui om, pe motiv ca este apostat, atunci de ce se supara cand un catolic le refuza revistele si chiar discutia, pe acelasi motiv.
Reply With Quote