Jenica, sa nu judecam pe nimeni, dar nici sa ne lasam tarati in pacate, din nestiinta, pentru ca nu ne-am gandit, pentru noi daca nu lucru e bun sau nu.
Vazand inregistrarea de pe Muntele Atos, cum ii facea sa rada pe calugari...pai, chiar aici pe forum am citit despre ras, precum ca e de preferat ca calugarul sa se linisteasca si nimic sa nu-i tulbure linistea. Cam ce rasunet are in inima mea acel ras starnit de Becali printre calugari? Oare pentru asta s-au nevoit, ca sa sfarseasca in rasete dezlantuite?
Nu ii judec, dar imi plange sufletul.
Si apoi trebuie sa ne punem un semn de intrebare, caci avem aici de a face cu un viitor candidat la presedintie. Daca nu ne facem ganduri, cum sa ajungem la concluzia ca trebuie sau nu ales la momentul respectiv?
Orice om are calitati si defecte, dar trebuie sa vedem daca cele pozitive le depasesc pe cele negative sau nu. Noi traim intr-o societate, care ne cere luarea de decizii si nu putem fi pasivi. Istoria ne-a invatat ca pasivitatea nu e buna. Sa nu fim patimasi in luarea deciziilor, si sa nu fim orbi la cele evidente. Cat despre cele ascunse...mai greu.
|