Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
Eu am 55 de ani ,si o viata f,f, grea cu o fica cu handicap grav de 33 de ani .nu am dreptul ,si nici curajul sa judec pe nimeni ,.D-zeu trebuie sa ne iudece ,din ce religie facem parte fiecare ,o sa dea socoteala MINTUITORULUI ,ptr fapta sa .Dupa parerea mea martorii lui Iehova ,sunt si ei niste oameni care se daruiesc trup si suflet ,lui ISUS ,cei drept putin fanatici religiei lor ,dar nu sunt de condamnat ,cunosc personal familli intregi ,eu pers. ii admir ,sunt foarte uniti saritori ,sa se ajute intre ei ,ceeace la noi ortodoxi lipseste acest lucru. Imi pare rau sa va spun ca au fost singurii care atunci cind am fost la pamint cu morala ,cu sanatatea ,saraca fara bani ,si fara nici un strijin au sarit mai repede sa ma ajute in timp ce si fratii mei crestini ortodoxi nu au facut acest lucru.Nu am sa-mi schimb religia niciodata ,eu am fost botezata crestineste la sfinta biserica in religia mea ,dar un singur lucru pot sa va spun ca sunt mult mai fideli si mai constiinciosi fata de D-ZEU ca si multi dintre noi...
|
doamna, vedeti si partea plina a paharului. Ziceti ca martorii sunt saritori, asa este pentru ca vad in dumnevostra un posibil viitor prozelit. Dar ei mai sunt saritori cu cei ce au fost membrii al cultului din care fac ei parte si l-au parasit devenind petru ei un apostat? Doamna la acel om ei nici macar "buna ziua " nu-i mai dau, daca l-ar vedea ca se ineaca nu l-ar mai ajuta. Ziceti ca sunt fideli si credinciosi lui Dumnezeu. GRESIT, TOTAL GRESIT. Ei sunt fideli lui Iehova, iar acest Iehova al Societatii Turnul de Veghe NU este Dumnezeul pe care ni-l prezinta noua Biblia, este cu totul alta persoana.Vedeti descrierea lui Iehova pe care o fac ei si vedeti daca corespunde cu ceea ce stiti dumneavostra despre Dumnezeu sau cu ceea ce ati citit in Biblie despre Dumnezeu. Pentru ei Hristos este doar "un Dumnezeu", prima creatura a lui Iehova care mai intai a fost arhanghelul Mihail, apoi a devenit Iisus doar cat timp a fost pe pamant, si a devenit din nou Mihail cand s-a intors inapoi in ceruri. Poate nu stiati ca Iisus a inviat cu alt trup, nu cu cel cu care a fost rastignit si cu care a fost pus in mormant. Pentru martori Raiul si Iadul NU exista. Asta este invatatura acestor oameni saritori. Stiti este o vorba: drumul spre iad este pavat cu intentii bune. Nu uitati vorba asta doamna. Doamne ajuta!