Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Dar sa raspund la intrebare: daca eu invit un musafir, un predicator venit din alt judet pentru un serviciu special (evanghelizare, invatatura pe un subiect specific, nunta, binecuvantare de copii, etc.) atunci ma gandesc ca trebuie sa am grija de el inca din momentul in care acesta pleaca de acasa spre a veni la noi si pana va ajunge din nou acasa.
Calculez transportul lui, mesele pe care trebuie sa le serveasca, aranjez cazarea lui la unul dintre frati si tot ceea ce-i mai este necesar. Pe langa acestea consider normal sa-i ofer un bonus financiar pentru deplasarea lui. Omul si-a lasat familia, petrece o zi sau doua pe drum. 150-200 de lei mie mi s-ar parea rezonabil
|
Se vede de la o posta cum pune "penticostalul" problema! Adica el invita, el calculeaza costurile, el plateste. Dar...sa fie asa? adica chiar scoate "penticostalul" banii astia din buzunarul propriu?
Nu! sunt banii pe care i-a luat de la enoriasi, jecmanindu-i. Atunci cum isi permite sa calculeze/plateasca el, daca nu sunt banii lui? Nu sunt banii bisericii, ai amaratilor care cotizeaza la greu?
NU VEDETI CU CATA AROGANTA SPUNE CA EL PLATESTE! De parca ar fi bancher!!! si biserica mosia lui taica-su.
Stiti cum vorbesc intre ei pastorii?
" - Frate X, am nevoie de niste bani pt fiu-mi la facultate, nu ma inviti sa predic la tine?
- Bine Y, sigur, poti veni duminica asta.
- Ei, ia spune, cat imi iese, cat imi dai?
- Pai, hai sa fie 150!
- Bai, nu fi magar, tu cand ai venit la mine ti-am dat 200!!!
- Bine, iti dau 200 dar fii atent, duminica viitoare pe mine ma
inviti la tine si-mi dai tot 200! Suntem intelesi?"
--------------------------------------------
2 Petru 2:2 Și, din pricina lor, calea adevărului va fi vorbită de rău.