Citat:
În prealabil postat de iulianaa
Am trecut prin multe momente neplacute in ultimul an. L-am rugat pe D-zeu , de fiecare data sa ma ajute. Am pierdut sarcina, dar mi-a dat putere sa trec sa trec cu usurinta peste asta. Cu toate astea cred ca o particica din mine a murit si si-a pierdut increderea in rugaciune. Uneori am impresia ca rugaciunea nu imi este ascultata, ca am gresit cu ceva. Ca oricat m-as ruga nu voi avea un copil. Stiu ca nu este bine ca simt lucrul asta si nu stiu ce sa fac.
Am aflat de curand despre Sf Nectarie, am mers la Biserica si mi-a cumparat o carticica cu Acatistul Sf. Nectarie , pe care incerc sa o citesc in fiecare seara. Ma simt vinovata ca nu ma pot concentra in timpul rugaciunii, ca imi fuge mintea in alta parte oricat as incerca.
Ma rog Sfantului sa ma ajute sa imi recapat increderea, mi-e teama sa nu il supar.
Acum am aflat de Biserica din Bucuresti unde se afla moastele Sfantului si sper sa ajung cat de curand acolo.
Ma bucur sa aflu ca pe voi v-a ajutat, sper sa ma ajute si pe mine sa ma linistesc si sa am cat de curand un copil.
Dumnezeu sa va ajute.
|
Cred ca asa e omul, nu toti suntem constanti in credinta....ne mai indoim, mai deznadajduim, dar vei vedea cum lucreaza Dumnezeu prin sfinti, si cum ne asculta rugaciunea.
Dumnezeu sa iti auda rugaciunea, si sa auzim vestea cea mai mare!
Doamne ajuta!