Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
Eu am 55 de ani ,si o viata f,f, grea cu o fica cu handicap grav de 33 de ani .nu am dreptul ,si nici curajul sa judec pe nimeni ,.D-zeu trebuie sa ne iudece ,din ce religie facem parte fiecare ,o sa dea socoteala MINTUITORULUI ,ptr fapta sa .Dupa parerea mea martorii lui Iehova ,sunt si ei niste oameni care se daruiesc trup si suflet ,lui ISUS ,cei drept putin fanatici religiei lor ,dar nu sunt de condamnat ,cunosc personal familli intregi ,eu pers. ii admir ,sunt foarte uniti saritori ,sa se ajute intre ei ,ceeace la noi ortodoxi lipseste acest lucru. Imi pare rau sa va spun ca au fost singurii care atunci cind am fost la pamint cu morala ,cu sanatatea ,saraca fara bani ,si fara nici un strijin au sarit mai repede sa ma ajute in timp ce si fratii mei crestini ortodoxi nu au facut acest lucru.Nu am sa-mi schimb religia niciodata ,eu am fost botezata crestineste la sfinta biserica in religia mea ,dar un singur lucru pot sa va spun ca sunt mult mai fideli si mai constiinciosi fata de D-ZEU ca si multi dintre noi...
|
Doamna ,la biserica ortodoxa sunt destui oameni saritori ,totul e sa ii cautati .
Sa stiti ca Martorii primesc ajutor din afara ,noi ,romanii suntem mai saraci.
Dar un mic ajutor ati fi primit si de la crestinii din biserica noastra sau chiar de la preot.
Acum depinde unde locuiti ,in provincie oamenii sunt mai apropiati ,in biserici se face un fel de comunitate.