pacate
buna ziua! nu stiu daca postez la topicul potrivit dar am si eu o mare nelamurire in ceea ce priveste Biserica ortodoxa.Sunt o persoana credincioaasa care nu imi doresc sa-l supar pe Dumnezeu in nici un fel tin post ,ma rog ,si restul...Dar totusi nu inteleg pacatul curviei sub nici o forma.Il inteleg cand cineva sufera din pricina lui, sau cand iti controleaza viata sau cand e dorinta foarte mare si nu poti sa te abtii sau devine un viciu, sau e ceva murdar si lipsit de dragoste.Dar daca nu??? de ce trebuie sa fie Biserica atat de stricta.Chiar nu poate sa fie ceva frumos, chiar daca nu ajungi sa te casatoresti cu barbatul respectiv? e ca si cum m-as duce la o masa si pe ea ar fii o mancare foare gustoasa...eu nu poftesc in mod special la ea..dar daca as manca-o mi-ar face palcere.Ce e rau in asta? de ce orice placere..l'ar supara pe Dumnezeu daca e nu e facut cu intentii negative? De ce orice palcere trebuie sa vina de la satana atata timp cand tu poti sa discerni lucrurile? Eu sunt foarte apropiata de Dumnezeu si el imi arata in totdeauna calea cea drepta.O sa ma rog si pentru asta...insa deocamdata o consioder exagerare.De aceea sunt posturile care trebuie tinute.Nici nu stiu unde scrie! ca sunt pasaje in vechiul testament? ok..dar si societatea era altfel! acum daca nu mergem cu fuste si batic la Biserica e pacat? nu mai conteaza sufletul omului..mai mult conteaza niste reguli invechite? chiar nu ai sufletul curat daca faci dragoste cu cineva?trebuie sa ne simtim murdare chiar daca sufletul nostru e frumos si plin de dragoste? Am scris acest mesaj nu pentru ca as facea cest pacat ci pur si silmplu pentru ca ma abtin uneori de dragul Bisericii , de frica Bisericii mai bine zis! pentru ca eu simt ca sunt momente pe care Dumnezeu ti le trimite ca sa fie frumoase si sa te bucuri de ele!
|