Citat:
În prealabil postat de xanixade
Multumesc. Inseamna ca mai trebuie sa mai studiez problema aceasta.
Mai adaug o chestie :
Maica Domnului a fost si este si va fi intotdeauna grabnica ajutatoare a crestinilor.
|
Una e sa le dam slava lui Hristos, Maicii Domnului si sfintilor, aratand minunile pe care le-au facut, alta e sa ne mandrim ca am primit aceste minuni. Trebuie mult discernamant :). Si eu mai patesc acest lucru, nu stiu daca e bine sau nu sa zic ceva. Mai e si treaba aia cu impartitul margaritarelor...
Astazi Maica Domnului mi-a facut o mare bucurie: afland de pe acest forum ca icoana sa Tricheirousa de la Neamt poposeste in Bucuresti, m-am dus si eu la Biserica Icoanei, dar m-am descurajat repede cand am vazut coada, ca mai trebuia sa ajung undeva si oricum imi luasem liber. M-am gandit insa sa intru la schitul Darvari, unde se gaseste icoana Maicii Domnului Podromita. Cand m-am intors, am remarcat cu multa bucurie ca se micsorase foarte considerabil coada la Tricheirousa, parca se comprimase timpul! Si asa am izbutit sa ma inchin, dupa nici 20 de minute. Acolo am aflat de la o persoana ca intr-o biserica din Pitesti, la slujba canonului mare din acest an, o icoana a Maicii Domnului a plans... of, ca multe sunt pacatele noastre!