Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
In aceasta situatie atunci va rog pe mine sa ma programati mai tarziu, pentru ca sa cer binecuvantare pentru citirea Psaltirei si nu am fost inca la spovedit in acest post.
Va spun drept ca nu mi s-a dat niciodata de catre preot sa o citesc si atunci nu vreau ca incercand sa fac bine, si gresind, sa fac rau.
Doar pentru Acatist am cerut voie si binecuvantare, cu alte ocazii, si mi-a dat parintele, dar s-a exprimat cam asa, cum ca sa nu exagerez, cam ceva de felul asta.
Pentru Radu Stefan fiind rugaciune cu Acatiste, nu mi-am pus intrebarile acestea.
Daca veti gasi de cuviinta sa ma excludeti, ca nevrednica, nu ma supar.
Dumnezeu sa le ajute acestor copilasi!
Doamne-ajuta!
|
Nu avem pe nimeni de exclus. Toti dorim sa ne rugam pentru acesti copilasi, sa ii ajute Dumnezeu.
Cred ca m-am grabit si imi cer iertare. Nu doresc sa se iste tulburari si pe acest fir...
Inteleg de la dvs. si de la inca o doamna (careia ii cer scuze ca nu ii pot raspunde acum pe MP deoarece trebuie sa plec de urgenta si nu pot reveni decat pe seara) ca mai bine ar fi fost daca am fi pastrat randuiala ca la Radu-Stefan: acatistul Pantanassa si cel al Sf. Nectarie.
Ii multumim fratelui Zaharia 2009 pentru nevointa sa - ii voi raspunde si dumnealui la MP pe seara.
Deci pe 7 martie a citit Zaharia - paraclisul II al Maicii Domnului plus catisma 1si voi continua eu in seara aceasta (7 martie) cu acatisul Pantanassa si cu acatistul Sfantului Nectarie.
Facem o noua lista cu persoanele care doresc sa citeasca
acatisul Pantanassa si cu acatistul Sfantului Nectarie pentru fetita Diana incepand cu data de maine, 8 martie. Doamna Adriana?