Subiect: Maica Domnului
View Single Post
Vechi 07.03.2012, 19:51:01
madamada madamada is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.02.2012
Implicit

pt mine MAICA DOMNULUI a facut multe minuni dar cea mai mare este k mi a salvat copilul...am avut o sarcina foarte grea niciun doctor nu mi a dat sperante primele 4 luni aveam hemoragie 3 zile pe saptamana aveam un hematom pe uter care tot crestea...prin rugaciune catre maicuta s a inchis hematomul dupa 4 luni au aumat apoi altele mai grele...lin urma unui test copilul a iesit cu risc mare de sindrom down am facut amniocenteza f dureroasa asteptand rezultatul am innebunit de stres si m am rugat si a fost perfect...am trecut si de asta la 6 luni s a declansat o mare tensiune arteriala care imi provoca sangerari nazale permanente si o mare durere de cap permanenta oricum facusem preeclampsie care este ffff periculoasa pt copil...o luna am stat numai in pat daca mergeam la baie imi sarea tensiunea la 18....eu in tot acest timp am citit acatistul si acoperamantul maicii domnului si o rugaciune la sf sterian....la 7 luni nu s a mai putut deja nu mai mancam nu ma mai puteam misca mult greata si ameteli f mari ...in tot acest timp tratamentul nu a functionat...s au hotarat sa scoala copilul adik au fost obligati pt k noaptea am avut hemoragie imi curgea sangele di nas k la robinet vreo jumatate de ora cred...oricum copilul avea la nastere 1150kg a ramas cu 1075kg...a stat la incubator 2 luni timp in care nu a avut nici cea mai mica problema...de ce zic k e o minune pt k copiii ce se nas cu asa greutate fiind dismaturi nu numai k nu prea au sanse dar au foarte multe boli ...fata mea nu a avut absolut nimic de ziceau doctorii k e minunea salonului ...si acum e perfect sanatoasa....am uitat sa zic k atunci cand am ramas insarcinata mi au zis doctorii sa fac avort k e mort placenta era desprinsa aproape total sacul embrionar era gol dar minune o singura doctorita a zis,,sa incercam cum vrea domnul...si in 4 zile de tratament se lipise placenta...in tot acest timp m am rugat maicii domnului si m a auzit a facut o minune si ii multumesc si pt multe alte minuni ce a facut pt mine...
Reply With Quote