View Single Post
Vechi 07.03.2012, 23:22:35
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Ca sunt eretici si ca nu fac parte din Biserica lui Hristos. Nu exista cale de compromis oricat de toleranti am incerca sa fim. Nu putem sa ii slujim si lui Dumnezeu si lui Mamona. Nu se poate ca ambele biserici (si cea ortodoxa si cea romano-catolica) sa fie a lui Hristos atat timp car au invataturi de credinta diferite. Iar idea ecumenista ca ambele promoveaza pacea si iubirea nu sta in picioare. Asa si budismul promoveaza pacea si iubirea si totusi nu este Biserica lui Hristos. Cei care cauta mantuirea in mai multe locuri, chiar daca o cauta si unde trebuie nu o vor dobandi.
Si inca ceva crestinismul nu este democratic: "Cine nu este cu Mine este impotriva Mea".
Foarte tare. De asta imi place mie de voi, nu aveti dubii, sunteti convinsi. Ati gasit calea si oricine spune altceva este un eretic, un pierdut, un slujitor al mamonei. din oameni ca voi era facuta inchizitia acum niste sute de ani, oameni hotarati, dornici sa impuna "adevarata" credinta. tot asa sunt si teroristii musulmani, extrem de convinsi ca ii vor astepta zecile de virgine dupa ce vor omori nevinovati doar pt asa le-a spus lor imamul. incredibil....
Reply With Quote