dupa cum totul in lumea aceasta ,,se invarte,,in jurul Domnului Isus 2012 de la nasterea Lui,toate explicatiile subiectelor de pe forum au ca baza invataturile Lui,putem adauga ceva auxiliar intr-un subiect ce tine de fapt de viata noastra,de vesnicia noastra.cred c-ar fi absurd sa catalogam o natie de oameni dupa faptele unuia singur sau a catorva.Comparatiile reale se fac dupa un S.T.A.S.si stas-ul in materie de religie si despre religiosi ar trebui sa fie biblia.As afirma gresit daca as spune ca religia mea detine adevarul,de fapt personal cred ca il detin.credinta mantuitoare e personala nu globala ,nationala,cultica samd de aceea nu cred ca este placut Domnului sa judecam pe penticostali din prisma unor fapte izolate ale unor oameni care au ocupat temporar o functie cu anumite responsabilitati si nu si-au indeplinit-o.deci in functie de cuvantul scris dar in biblie ar tebui sa-i catalogam pe oameni si chiar pe noi insine sa vedem cum ne raportam fata de biblie.Domnul Iisus a spus ca acest cuvant e judecatorul nostru si dupa el vom fi judecati deci e vital sa-l cunoastem sa incercam sa-l si credem.Spiritualitatea din toate religiile te inalta,te invata sa faci bine dar numai Unul are taria de a afirma adevarul acela ca suntem pacatosi si daca nu rezolvam problema pacatelor ne asteapta judecata si osanda.Ne trebuie curaj sa-L credem pe El si chiar putina,, nebunie,,dupa cum spunea Pavel
|