Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Inteleg ca esti suparat ca am semnalat neadevarul pe care l-ai scris.
Observa insa cat am fost delicat: l-am numit „neadevar”, nu minciuna.
Dar neadevarul e neadevar, Catalin: Protestantii NU considera ca „Isus ne-a lasat doar o filozofie” precum spui tu. Ei nu-l cred pe Isus doar un filozof. Ei marturisesc ca Isus Hristos este Dumnezeul adevarat care a murit si a inviat pentru pacatele lumii, ca este Mantuitorul si Domnul.
Dar daca prin „a dialoga normal” intelegi sa te las sa faci afirmatii false despre protestanti, e in regula, asa voi face.
Pentru ca esti mai sensibil, si pentru buna intelegere pe forum, pentru o vreme nu le voi mai semnala.
|
Continui sa te prefaci ca nu intelegi, desi ti-am scris peste zece mesaje pe tema asta, inclusiv cand aveai nick-ul banat. Iti repet a suta oara, problema nu e ce scrii, ci modul in care o faci. Adica incerci cu forta sa iti impui conceptiile atacandu-l pe cel caruia ii raspunzi. Incerci sa il discreditezi, sa il ironizezi, sa il jignesti chiar. Daca postai un mesaj normal ca cel de acum nimeni nu-ti spunea nimic, dar se pare ca nu poti face asta fara sa ai si rautate. In plus tot nu vrei sa intelegi ca ale tale conceptii le consider si le considera orotodocsii de pe forum gresite, iar aici nu esti pe un forum penticostal sa le impui cu aroganta, ca fiind axiome. Si ca si userul catolic banat desi ti-am spus de mai multe ori sa nu-mi mai comentezi mesajele ca nu vreau un dialog cu tine nu vrei sa intelegi, ma pot descurca si fara ironiile si rautatile din mesajele tale. De aceea nici nu iti rapund la ideile din acest mesaj legate de filozofia protestanta. Desi ma indoiesc ca nu stii, pentru ca am scris de mai multe ori asta.