View Single Post
Vechi 08.03.2012, 23:45:22
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te rog calmează-te și cu puțină răbdare citește te rog articolul ce l-am postat mai sus. Trebuie să-l CITEȘTI cu FOARTE MARE ATENȚIE. Apoi ai dreptul să crezi ceea ce vrei tu.
foarte frumos argumentat dar sa nu uitam ca Hristos e mai intai de toate Mantuitorul Lumii,Mielul de jertfa, asta a fost scopul intruparii si jertfei de pe cruce.Nu putem minimaliza importanta si scopul jertfei punand in prim plan alte atribute ale Domnului care sunt evident adevarate ,dar nu asta-i scopul Domnului sa ne impresioneze cu gloria si slava Sa ci sa credem in puterea Lui de iertare si de impacare cu El.eu nu inteleg prea bine ce vor oamenii sa inteleaga de la Dumnezeire dar stiu ca eu mi-am recunoscut pacatele mi-am cerut iertare deci m-am rugat si stiu si cred ca am primit aceasta iertare.si nu mai merg la judecata.Nu-l reduce nimeni pe Domnul la cuvintele Lui caci El singur a zis sa ramanem la ce e scris si credinta intr-o persoana inseamna de fapt credinta in ce zice si ce face sau ce a facut in cazul de fata Hristos pentru mantuirea noastra.Domnul sa ne ajute sa intelegem si sa capatam ceea ce a castigat Domnul pentru noi AMIN
Reply With Quote