View Single Post
Vechi 09.03.2012, 09:38:34
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UnOm42 Vezi mesajul
Sunt puțin confuz. Ucenicul nu e ortodox, dar îmi arată calea aceasta.
Eu iti indrept privirea spre Hristos si Cuvantul Sau revelat in Sf.Scriptura. Vino inaintea Lui in rugaciune si El, care este Calea, Adevarul, Viata, iti va arata calea pe care trebuie sa mergi.

Intra in biserica pe care L-ai gasit pe Hristos. Hristos revelat intr-o biserica anume il recunosti dupa credinciosii Lui. Daca acestia umbla in dragoste unul fata de altul acesta este unul din criteriile ca in biserica aceea este prezent Hristos. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35)

Repet. Tu ai nevoie de Hristos. Mai inainte de orice altceva. Cerceteaza-te mai atent si vei descoperi ca tu nu cauti o religie ci cauti un Mantuitor. Inlauntrul fiintei tale, sufletul tau impovarat de pacat, este cercetat de Dumnezeu iar tu raspunzi cautand...

Sfatul meu: chiar daca alegi sa intri in biserica ortodoxa, catolica sau orice alta confesiune evanghelica, oriunde vei ramane sa Il ai pe Hristos in inima ta. El cere inima ta, nu dogma ta sau forma ta de inchinare. Iisus Hristos a zis: "Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar." (Ioan.4:24) Deci inceputul relatiei tale personale cu Hristos incepe din camaruta ta. Vino inaintea Lui, si pentru ca Il cauti cu toata sinceritatea, El nu va intarzia sa Se reveleze in viata ta. Atunci vei sti ce ai de facut.

Last edited by ucenic; 09.03.2012 at 09:53:34.
Reply With Quote