Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 19.09.2007, 12:43:50
Grigorie Grigorie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marilena12
... Faza cea mai graitoare a fost cand preotul mai in varsta a mers la Iantu (si el statea cu mana la inimioara), l-a sarutat pe amandoi obrajii cu mare tristete, i-a spus ceva ce n-am inteles ca era zgomot in transmisiunea respectiva, iar Virgil Iantu, l-a salutat pe parinte tot cu mana la inima. Oare nu este acesta salutul masonilor? Ce sa cred despre preotii care au savarsit slujba de inmormantare? Ca erau si ei masoni, de-i salutau astia asa? Doamne iarta-ma daca gresesc, sa nu smintesc si pe altii! Nu stiu daca a mai observat cineva faza respectiva...:dozingoff: dar eu am ramas inmarmurita.
Mi se pare infiorator ca masonii au inceput sa se arate pe fata lumii.
"Ce sa cred despre preotii care au savarsit slujba de inmormantare? Ca erau si ei masoni, de-i salutau astia asa?"

Daca ar merge cineva pe firul acestei povesti (preotii care au slujit la inmormantarea lui Pittis), cred ca ar putea afla lucruri interesante si cutremuratoare.

Alte subiecte:
- OSMTH si activitatea de racolare in randul clericilor de toate confesiunile
- Cavalerii de Malta (ordin supus direct papei) si membrii ortodocsi ai acestui ordin.

In mod normal, ziaristii profilati pe pagini de religie din ziarele nationale, ar putea gasi subiecte interesante de publicat. De ce n-o fac?
-Unii din superficialitate (nu inteleg gravitatea problemelor)
-altii din oportunism (e mai simplu sa scrii un articol in care sa-ti etalezi "calitatile" de lingau, maine-poimaine se infiinteaza Trinitas TV si un cotidian national ortodox, adica niste noi oase de ros. "Think about the future!")
- altii de frica (cu anumite subiecte nu e de glumit).
Reply With Quote