Citat:
Īn prealabil postat de roxanapopa70
,vroiam sa stiu ce ia nemultumit pe fosti ortodocsi ca au trecut la alta confesiune..
|
Pe acest forum e putin cam greu sa dai peste ortodocsi care au abandonat ortodoxia si au trecut la alta religie..(neoprotestanti, etc)....
Dupa cum vezi vin foarte multe persoane de alte confesiuni sa-si spuna parerea aici -spre deosebire de noi ortodocsii, unii dintre ei fiind foarte ""profesionisti"" (spus in gluma, si doar referitor la iuteala si dexteriatea cu care posteaza citate din Biblia lor)- in loc sa posteze pe forumurile corespunzatoare... Unii, cred ca se simt chiar bine aici...
Ca unii dintre noi ortodocsii, suntem mai nevrednici, mai nepriceputi in a vorbi mult si cu vorbe alese despre cele sfinte, nu recitam pe de rost citate intregi din Biblie, cu indicatii precise... nu avem nici macar un limbaj totdeauna potrivit., ca mai gresim sau nu cunoastem bine randuiala si mai ne si recunoastem a fi amarnic de pacatosi.... asta este cat se poate de evident.
Dar credinta nu ne-o lasam....
Cred ca trebuie sa cauti un alt site. Precis vei gasi pe undeva vreo confesiune....