Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Pe acest forum e putin cam greu sa dai peste ortodocsi care au abandonat ortodoxia si au trecut la alta religie..(neoprotestanti, etc)....
Dupa cum vezi vin foarte multe persoane de alte confesiuni sa-si spuna parerea aici -spre deosebire de noi ortodocsii, unii dintre ei fiind foarte ""profesionisti"" (spus in gluma, si doar referitor la iuteala si dexteriatea cu care posteaza citate din Biblia lor)- in loc sa posteze pe forumurile corespunzatoare... Unii, cred ca se simt chiar bine aici...
Ca unii dintre noi ortodocsii, suntem mai nevrednici, mai nepriceputi in a vorbi mult si cu vorbe alese despre cele sfinte, nu recitam pe de rost citate intregi din Biblie, cu indicatii precise... nu avem nici macar un limbaj totdeauna potrivit., ca mai gresim sau nu cunoastem bine randuiala si mai ne si recunoastem a fi amarnic de pacatosi.... asta este cat se poate de evident.
Dar credinta nu ne-o lasam....
Cred ca trebuie sa cauti un alt site. Precis vei gasi pe undeva vreo confesiune....
|
Se pare ca ei nu se simt bine in religia lor si de aceea vin aici la ortodocsi. ramanand pe acest site si dialogand aici sunt dovada faptica ortodoxia este drumul corect si drept chiar ei recunosc asta prin prezenta lor deasa .eu una nu am intrat si nici nu am de gand sa intru pe forumurile altor religii ma simt aproape de Dumnezeu, de Maicuta Domnului si de sfintii minunati care m-au ajutat si ma ajuta mereu in religia in care m-am nascut