View Single Post
Vechi 09.03.2012, 22:23:09
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stanciu Vezi mesajul
Domnilor asazisi ortodocsi, va reamintesc ce a spus DOMNUL ISUS si va rog sa puneti mana din cand in cand sa cititi SFINTELE SCRIPTURI insuflate de DUMNEZEU prin DUHUL SFANT:''ATI DESFIINTAT FRUMOS CUVANTUL LUI DUMNEZEU,CA SA TINETI DATINA VOASTRA''Marcu 7,9 si Marcu 7,13 asa ca nu mai amestecati traditiile voastre omenesti cu SFINTELE SCRIPTURI,si obiceiuri OMENESTI cu care ati inlocuit CUVANTUL,si alte RANDUIELI ,desfiintand CUVANTUL ADEVARULUI si lasand pe fratii ortodocsi sa zaca intr o necunostinta cu care ii veti duce la moarte vesnica ''VETI LUA DUPA VOI IN FOCUL VESNIC O MARE GLOATA'' ISUS CRISTOS. Cu privire la dumnezeii falsi aveti mare dreptate,budha si alti asazisi dumnezei inventati pe fata pamantului NU AU FOST CREATI DECAT PENTRU A AMESTECA ADEVARATA CREDINTA cu acestia PENTRU A LASA OAMENII INTR O CONFUZIE ENORMA.Dar va reamintesc si dumneavoastra care va considerati mai intai ortodocsi inainte de crestini,ca l ati ingropat pe ISUS CRISTOS in preainalti,preasfinti,prealuminati,preafericiti,pr eaprelati,,,in moaste si oase putrezite,in tablouri frumoase la care ii puneti pe oameni sa se inchine SI AICI VA ROG SA FITI ATENTI LA URMATORUL VERSET DIN -NOUL TESTAMENT-:''si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor,intr o ICOANA CARE SEAMANA CU OMUL MURITOR'' Romani 1,23. In dorinta de a a i supune pe oameni in mandria dumneavoastra,i ati lasat sa se inchine asazisilor preoti, pana la pamant ,iar acum va rog sa cititi urmatoarele versete din NOUL TESTAMENT,si nu in ultimul rand sa si VERIFICATI cu BIBLIA in fata: cand apostolul Petru a intrat in casa sutasului Corneliu---''Corneliu,care i iesise inainte,s a aruncat la picioarele lui,si i s a inchinat.DAR PETRU L A RIDICAT,si i a zis:SCOALATE SI EU SUNT OM'' Faptele Apostolilor 10,25-26. Si atunci cum preotii ORTODOCSI asteapta pe enoriasi sa li se inchine ,cand APOSTOLUL PETRU a spus sutasului Corneliu sa nu i se inchine caci si el e OM???,,,iAR IN APOCALIPSA,cand APOSTOLUL Ioan a zis ''EU IOAN ,AM AUZIT SI VAZUT LUCRURILE ACESTEA.SI DUPA CE LE AM AUZIT,SI LE AM VAZUT,M AM ARUNCAT LA PICIOARELE INGERULUI,CARE MI LE a ARATAt,CA SA MA INCHIN LUI.DAR EL MI A ZIS: FERESTE TE SA FACI LUCRUL ACESTA!!! EU SUNT UN IMPREUNA SLUJITOR CU TINE,SI CU FRATII TAI ,PROOROCII,SI CU CEI CE PAZESC CUVINTELE DIN CARTEA ACEASTA.INCHINA TE LUI DUMNEZEU.''APOCALIPSA 22,8-9,,,deci daca nici APOSTOLII,si mai mult de atat,nici INGERII nu au lasat pe nimeni sa se inchine la ei,atunci cum accepta ortodoxia una ca asta? CU PRIVIRE LA DESTINUL VOSTRU DE ORTODOCSI, va reamintesc faptul ca nu este hotarat de sfanta istorie a dumneavoastra,ci a fost hotarat mai inainte de a va naste de BUNUL DUMNEZEU, nici de sfantul stefan cel mare,nici de mircea cel batran,si nici de alt domnitor pe care l ati facut voi sfant. Iar cu privire la venerarea fecioarei maria si la alte femei din BIBLIE, VREAU DOAR SA IMI DATI UN SINGUR EXEMPLU DE LA VENIREA LUI ISUS CRISTOS,UNDE SE AFIRMA CA CINEVA TREBUIE SA SE INCHINE,SA SE ROAGE LA ALTCINEVA in afara de DUMNEZEU .Doresc sa va fac cunoscut ca ca nu recunosc nici una din barierele acestea confesionale care se numesc,ortodoxe,catolice,baptiste,adventiste,prote stante,penticostale ,luterane sau alte bazaconii,,,,nu vreau decat sa consider crestin,si nu doar cu buzele,ci si prin fapte ,credincios in urma ASCULTARII SCRIPTURILOR SI IMPLINIRII LOR....DUMNEZEU cu voi,eu o sa ma rog pentru dumneavoastra ca sa vi se deschida odata ochii si sa vi se destupe urechile. ''MA vor cinsti doar cu buzele'' si ''aveti ochi si nu vedeti,aveti urechi si nu auziti''------pentru ca nu cititi SFINTELE SCRIPTURI------.
trololololo