Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Tati,esti cazut in freza...Iti dau eu dovada incontestabila(daca mmai era nevoie) a implicarii masoneriei in alegerea patriarhului si legaturile mitropolitului Daniel cu aceasta.Sa-mi explice si mie cineva de ce cunoscutul politician mason Sorin Frunzaverde s-a antepronuntat in privinta noului patriarh ca acesta va fi Daniel,apropiat valorilor masonice.In primul rand ce cauta masoneria si politica in alegerea noului patriarh si colac peste pupaza decid ei si patriarhul dinainte.Asta e un semn clar ca jocurile erau facute dinainte si alegerile n-au fost decat un fiasco,exact ca cele politice.Parca masoneria era sub afurisenia data de B.O.R.,nu?A spus bine cineva ca dracul este primul in biserica,in acest caz masoneria.Abia astept sa vad ce motive(imbecile)mai gasiti acum...va stiti voi care.
|
Trec peste limbajul specific gruparii din care faci parte...m-am obisnuit!
Apoi asta nu-i dovada amice. Ca daca un nebun ar fi venit la Tv si ar fi spus ca IPS Daniel va candida, atunci ar fi fost nebun?
Si ma gandesc ca poate nu stii ce este o dovada...poate ne spui din ce loja face parte, ce grad are, poate ai poze.... Si, bineinteles, cum ai facut rost de dovezile astea (ma gandesc ca, in cazul tau, ar putea fi doar inventii).
Si tot n-ai spus...care ar fi fost mai bun de patriarh? Si care sunt ierarhii "curati"? Nu de alta, dar ai pus tunurile pe IPS Daniel si nu ne oferi si alta alternativa pentru cazul ca nu-i potrivit....