View Single Post
Vechi 11.03.2012, 09:48:01
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Domnule Profet ,eu cred ca nu are rost sa mai scrieti de penticostali ,am inteles ,noi oricum nu suntem de acord cu ereziile ,de oriunde ar veni ele.
Sunt de acord cu dumneavoastra, insa cred ca ar mai fi de adaugat ce parere au membrii altor religii despre vorbirea in limbi, parerea ortodocsilor, a catolicilor si a adventistilor. Despre parerea ortodocsilor se cam stie, deoarece a fost exprimata destul de clar, parerea catolicilor la fel (acestia s-au dovedit a fi pro!), iar parerea adventistilor as dori sa o exprim eu aici cu mentiunea ca nu pot trata subiectul destul de obiectiv si nici in mod exhaustiv, eu nefiind adventist. Insa am audiat mai demult dar si acum recent, pentru a-mi reimprospata memoria, predicile lui Edi Constantinescu, pastor adventist, cu privire la vorbirea in limbi.
Eu apreciez extrem de mult pe acest domn, Edi, deoarece este foarte inteligent si predicile lui fac apel la ratiune, la logica, la gandire, spre deosebire de predicile penticostalilor, pe care nu le suport, imi provoaca greata, acestea fiind axate pe latura emotiva dintr-un interes evident mercantil.