Deci topicul este despre cum sa vorbim cu penticostalii...buuun!
As avea eu o sugestie. As dori sa fac public o initiativa de-a mea, la care toti penticostalii cu care am discutat au batut in retragere. Avem si pe acest forum doi penticostali, pe "penticostalul" si pe "ucenic". Pe "ucenic" il lasam sa mai creasca, sa se mai maturizeze, si oricum el nevorbind in limbi, nu face obiectul studiului nostru. Dar "penticostalul", ...ei, "penticostalul" este genul de persoane cu care putem interactiona in felul urmator, va explic imediat!
Domnule penticostal, sunteti de acord sa faceti urmatoarea experienta si apoi sa ne prezentati rezultatele studiului?
Iata deci:
Cand veti fi la dvs. acasa si veti avea o stare de extaz, incat sa apara vorbirea in limbi, mergeti undeva intr-o camera singur si dati drumul la reportofon! Domnule, dvs. credeti ca darul avut este autentic. Verificati-l deci, si pe al dvs. dar si darul de talmacire al altora! Mergeti la cativa frati care au darul de talmacire, si, separat, puneti-i sa talmaceasca. Inregistrati talmacirile si apoi comparati-le! cu exceptia a catorva cuvinte si nuante, ar trebui ca toate talmacirile sa spuna aceleasi lucruri!
Va este teama? deja simt ca va eschivati! am dreptate? Dar acesta este un mijloc de a cerceta duhurile/darurile (1 Ioan 4:1)! Electronica este o stiinta neutra, nu va putea influenta pe nimeni, rezultatul nu poate fi viciat! V-am aratat un mijloc sigur de a testa duhurile, cum ne spune ap. Ioan. Ezitati sa-l folositi? Simtiti ca s-a sfarsit cu jocul de-a v-ati ascunselea, ca ati fost prins si descoperit? si la fel ca dvs. si ceilalti, cu talmacirile lor contradictorii? Recunoasteti ca de asta va temeti! Ca micul joc s-a terminat. Realitatea fiind una crunta, ca nu aveti niciun fel de dar, nici dvs nici ceilalti.
------------------------------------------------------------
Promiteti-ne ca veti face asta! nu e mare lucru! Fiti sincer, cinstit, corect cu dvs. insiva si cu noi!
Last edited by Profetul de carton; 11.03.2012 at 10:08:49.
|