Citat:
În prealabil postat de tibimarin
Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce canon ar trebui sa tin ca Dumnezeu sa se milostiveasca si sa-mi indeplineasca o dorinta (precizez ca nu este vorba de ceva ce vizeaza sfera materiala a vietii-bani, bunuri, proprietati)...
|
asa credeam si eu cand eram mai mic, mai prostut si fara experienta, ca daca citesc niste acatiste imposibil sa nu mi se indeplineasca orice dorinta.... orbit, incepusem chiar sa ma rog sa castig la loto...... stiu, o sa radeti...... dar ala era nivelul meu de atunci..... acum, nu mai cer nici macar fericire, pentru ca nu o sa vina cand vreau eu..... ma las in voia Lui Dumnezeu..... si am vazut ca are grija de mine..... mai intai trebuie sa vedem cum suntem noi, sa nu Il facem pe Dumnezu sclavul nostru, trebuie mai intai ca sa oferim, si dupa aceea sa cerem..... si ai mare grija cand te rogi, diavolul e foarte atent, o sa iti faca viata un iad, o sa ai mari incercari, dorinta pentru care te rogi o sa para la inceput imposibila, sa nu iti pierzi nadejdea, sa nu renunti...... o sa ai parte de incercari uriase, daca te rogi din tot sufletul.... eu ma rugam pentru iubirea unei fete, si dadeam cate doi pasi inapoi la unul facut inainte, pentru ca aveam ispite uriase, toata lumea ma muntea cand era vorba de ea, numai ganduri negative aveam in cap, pana am realizat eu cum sta treaba, ca diavolul ma manevra si ma intorcea impotriva Lui Dumnezeu cum vroia el, cand vroia el.... si acum mai face asa, dar imi revin imediat...... eu iti recomand sa citesti acatistul sfantului Nectarie, dar mai intai citeste viata lui, citeste cateva din zecile de mii de minuni, ca sa vezi cum sta treaba...... Doamne ajuta!!!!