Subiect: PATRIARHUL
View Single Post
Vechi 19.09.2007, 15:37:00
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marilena12
Asta este o interpretare personala a ta, si nu stiu daca iei in calcul ca Dumnezeu este si deasupra mea, si a ta. Adevarul absolut cum il numesti tu este de fapt o colectie de informatii completa, care arunca dovezi clare asupra unor chestiuni deosebit de grave. Eu te sfatuiesc sa fii mai ponderat in razboiul pe care il duci, nu-ti ajunge viata pe care o ai ca sa speli unele imagini! Biserica este Hristos, nu numai ceea ce se vede! Mai sunt si oameni, supusi pacatului, Sfantul Sinod este compus din oameni, nu sfinti! Clar? Dreapta socoteala in toate! Lucrurile nu sunt nici albe, nici cu desavarsire negre! Nu-ti pune sufletul chezasie pentru ce nu cunosti, fii rezervat, pt ca nu cumva din nestiinta si patima sa te duci o data cu unii dintre contemporanii nostri in iad! M-ai auzit pe mine spunand vreun nume de ierarh? Nu. Atunci de ce frate te repezi? Esti sigur ca tu stii mai mult decat mine? Daca nu, nu te temi ca poate sunt oameni care iti pot dovedi ca ai gresit facand din ascultare - urmare oarba pana in panzele albe? Am spus ce-am spus mai sus, pt ca meriti temperat putin, ca prea te avanti sa faci gafe si la subiectul Tanacu si pe aici. Nu tu spuneai ca trebuie vazuta problema pe toate fetele? Pai atunci tu esti cumva subiectiv cand vine vorba de noua situatie a bisericii? Ia mai gandeste-te, ca dincolo de nasul tau mai exista o infinitate de lucruri, e bine sa nu le excluzi existenta chiar daca nu crezi cu toata fiinta ta ca ele sunt acolo. Si sa stii ca ai cam multa ironie.
Doamne ajuta!
Soro, dar eu nu spal imaginea nimanui. Asta si fac: intorc problema pe o alta fata! Adica: daca unii tot acuza masoneria de implicare in BOR...sa aduca dovezi. In caz contrar apreciez afirmatia ca o minciuna.

Mai mult, daca il numiti pe IPS Daniel "mason" (te rog, nu o lua in nume personal), nu este normal sa fie aduse si dovezi concrete?

Apoi, daca stii mai multe, ce te impiedica sa le spui? Asta cu "stiu dar daca spun va smintesc" mi se pare, "nu spun cum, ca se smintesc pe multi".

Si accept ca "dincolo de nasul meu", ca si dincolo de al tau exista multe necunoscute, nebanuite.... Dar daca vorbim de cele de sub nasul nostru, hai sa o facem in cunostinta de cauza, concret...

Ma bucur ca ai constat ca am cam multa ironie. O prefer incrancenarii si cuvintelor dure. Au fost unii care s-au simtit luati peste picior de mine si si-au dat arama pe fata... Nu ca asta a fost intentia, dar totusi...

Inca ceva: nu vreau sa te supar, sau sa ma cert, sau sa ma contrazic de dragul de acontrazice, dar daca tot spunem cate ceva, mai ales o acuza, nu ti se pare potrivit si un argument, o dovada, ceva concret?

Era sa uit...eu nu duc nici un razboi, nici macar o lupta....discut numai.
Reply With Quote