View Single Post
Vechi 11.03.2012, 13:37:58
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Te rog frumos să nu încadrezi sportivii în aceeași categorie cu bețivii, homălăii etc Sunt preoți care ne îndeamnă să facem sport, să luăm haltera în mână pentru a ne oțeli trupul ca să fim pregătiți să ne apărăm familiile în vremurile din urmă! Iar dacă ești o minge de grăsime sau un băț ambulant nu cred că poți să faci așa ceva!
Chiar nu cred că o persoană care face sport își irosește timpul...Dimpotrivă, mai consumă din energia care ar putea fi folosită pentru a păcătui, se disciplinează, devine conștientă de puterea sa etc. E adevărat că sunt și oameni care practică culturismul, de exemplu, doar pentru a arăta bine și a atrage privirile și asta nu este bine.
Pt. ca sfintii sunt mai putin numerosi decit multimea credinciosilor ortodocsi mintuiti , va rog enumerati sfintii care au facut sport,sau care au invatat sa facem sport ,bineinteles din acela cumsecade, de bun simt si mai ales folositor trupului si nu dintr-acela badaranos, disgratios .
Si sfintii stiau ca trupul este templul sufletului dar nici unul macar nu a recomandat sa facem sport .
Enumeratii dvs. ca poate mie imi face memoria vreo sicana .
Sau poate ati vazut dvs. vreo icoana cu un sfint cu gantere sau extensor in mina , si mie mi-a scapat asa ceva !

Muncitul si disciplinarea trupului ca si mentinerea lui sanatoasa nu insemneaza sport

Last edited by zaharia_2009; 11.03.2012 at 13:40:06.
Reply With Quote