Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91
Te rog frumos să nu încadrezi sportivii în aceeași categorie cu bețivii, homălăii etc Sunt preoți care ne îndeamnă să facem sport, să luăm haltera în mână pentru a ne oțeli trupul ca să fim pregătiți să ne apărăm familiile în vremurile din urmă! Iar dacă ești o minge de grăsime sau un băț ambulant nu cred că poți să faci așa ceva!
Chiar nu cred că o persoană care face sport își irosește timpul...Dimpotrivă, mai consumă din energia care ar putea fi folosită pentru a păcătui, se disciplinează, devine conștientă de puterea sa etc. E adevărat că sunt și oameni care practică culturismul, de exemplu, doar pentru a arăta bine și a atrage privirile și asta nu este bine.
|
Pt. ca sfintii sunt mai putin numerosi decit multimea credinciosilor ortodocsi mintuiti , va rog enumerati sfintii care au facut sport,sau care au invatat sa facem sport ,bineinteles din acela cumsecade, de bun simt si mai ales folositor trupului si nu dintr-acela badaranos, disgratios .
Si sfintii stiau ca trupul este templul sufletului dar nici unul macar nu a recomandat sa facem sport .
Enumeratii dvs. ca poate mie imi face memoria vreo sicana .
Sau poate ati vazut dvs. vreo icoana cu un sfint cu gantere sau extensor in mina , si mie mi-a scapat asa ceva !
Muncitul si disciplinarea trupului ca si mentinerea lui sanatoasa nu insemneaza sport