Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
eu ma rugam pentru iubirea unei fete, si dadeam cate doi pasi inapoi la unul facut inainte, pentru ca aveam ispite uriase, toata lumea ma muntea cand era vorba de ea, numai ganduri negative aveam in cap, pana am realizat eu cum sta treaba, ca diavolul ma manevra si ma intorcea impotriva Lui Dumnezeu cum vroia el, cand vroia el.... si acum mai face asa, dar imi revin imediat...... eu iti recomand sa citesti acatistul sfantului Nectarie, dar mai intai citeste viata lui, citeste cateva din zecile de mii de minuni, ca sa vezi cum sta treaba...... Doamne ajuta!!!!
|
Stiu cum e,poate ca si eu eram mai "insistent" pana am citit ceva despre chestia asta cu iubirea si... m-am spaimantat! Nu trebuie frate sa fii subiectiv cand te rogi pt. asa ceva. Adica sa nu zici "Da-mi Doamne pe fata aceea",sau "Orice ar fi vreau sa fiu cu fata aceea",caci e gresit. Si chiar daca dorinta ti s-ar implini,mai mult ca sigur in viitor ar putea aparea o nenorocire,caci asa se intampla cand "fortam" mana lui Dumnezeu. Vrei sa ai o familie,o sotie buna,atunci roaga-te pentru asa,caci stie Dumnezeu ce ai nevoie dinainte de a cere de la El,si iti va darui la timpul potrivit exact ceea ce ai nevoie,si asta fara sa faci tu in prealabil referire la o persoana anume.
Important pe langa asta este sa tinem si randuiala noastra de crestini,sa mergem la fiecare Sf. Liturghie,sa ne rugam,pe cat ne este cu putinta sa postim,sa fim oameni buni etc. Si de restul se ocupa Dumnezeu,caci el nu ne lasa niciodata,poate doar ne mai incearca uneori... Si da,cu siguranta diavolul va veni si cu ispite,dar tot cu ajutorul Domnului le vom trece,iar rasplata va fi cu atat mai mare. Orice ar fi sa nu deznadajduim!
Doamne-ajuta!