Hmm... atata timp cat se vorbeste despre sport si muschi pt. mine cel putin devine interesanta discutia. Probabil o parte din useri isi amintesc de un avatar al meu care l-am folosit temporar. Da,am facut 9 ani de sport,si nu orice sport. In final,ultimii 1-2 ani am trecut pe sala,eram chitit de pus masa musculara. A fost bine,anii de experienta din urma in ceea ce privea sportul m-au ajutat enorm,asa ca am facut trecerea destul de usor,si ma descurcam excelent. In 3 luni am pus 11 kg,si am tot continuat... Va spun sincer ca devenise o obsesie sala. Ma uitam mereu in oglinda,mereu urmaream sa ma masor sa vad daca am mai pus 1 cm in brat etc. Era mandrie si in sala,sa fac cu greutati cat mai multe,mai mari,si pot spune ca ma descurcam in ceea ce priveste asta. Insa toata atentia mea se dirija catre sport,mancam extrem de mult,toata viata mea se rezuma la mancare,luam cam 5-6 mese pe zi lejer,plus suplimente. Luam proteine,aminoacizi,creatina si alte asemenea... ma indopam ca un curcan ce se pregateste de taiere. Era mandrie mare cand ieseam pe strada,numai la tricou mulat,ochelari de soare,rucsacu tinut pe un umar... Se uitau fetele la mine ce-i drept. Insa duhovniceste la ce mi-a folosit? La nimic sincer,si am ajuns pana la urma la vorba cuiva de la manastire care m-a atentionat din timp. Acum am mai slabit ce-i drept insa tot ma ispiteste diavolul sa ma reapuc iar. Ramane de vazut ce voi face,eu sincer sa fiu tind spre da,insa trebuie sa fiu mult mai cumpatat caci aceste lucruri pot vatama.
Si da,e adevarat ca multe fete asta cauta,baieti cu muschi,care sa arate bine. Normal ca daca respectivul are si bani e perfect. Insa nu stiu de ce conteaza atat de mult marimea trupului si nu a sufletului... Nu ma intrebati,caci nu stiu sa raspund.
Doamne-ajuta!
|