View Single Post
Vechi 12.03.2012, 11:13:39
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
nu accept testul. Sunt prea lenes pentru a munci in van. Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca exista "teste" pentru a dovedi o minune sau un dar al Duhului Sfant.
Vedeti? ce v-am spus! cand eu va ziceam ca penticostalii sunt asa si pe dincolo, m-ati blamat unii dintre voi, dar acum aveti dovada clara ca penticostalii nu doresc sa (se) stie ce duhuri ii inspira si stiti de ce? pentru ca, asa cum fata cu duhul lui Python din Filipi care aducea multi bani stapanilor ei, acesti penticostali scot bani prin intermediul religiei lor in care vorbirea in limbi este "ingredientul" de baza, atractia principala!!!
Vedeti ce poate sa spuna "penticostalul"! ca nu exista teste pentru a analiza experientele supranaturale! Dar fiti sinceri, oare testul propus de mine este de nerealizat? poate da rateuri? cere timp, bani? Nicidecum. Iei un reportofon, te duci separat la cativa frati si-i pui sa talmaceasca tampeniile pe care le-ai zis in limbi! Ce e asa greu, penticostalule? Ne iei de prosti? nu ti-e rusine obrazului? si in functie de "talmacirile" primite, daca concorda sau nu, tragem cu totii concluziile!
"Penticostalul" stie foarte bine ca acest test s-a facut de multe ori si rezultatele au fost hilare!
Orice grupare religioasa care nu prezinta dovezi, nu raspunde la intrebari legitime, se ascunde, este o grupare satanica, precum masoneria. Exact asa sunt si penticostalii.

Vedeti ce nerusinat? Se rupe in figuri pe toate forumurile cu darurile Duhului Sfant, cu infatuare si aroganta, ca vezi Doamne ce "spiritual" este el si cand il descosi putin, explodeaza de nervi!

Daca marele apostol Pavel, cand a fost verificat de bereeni (Fapte 17:11) si nu s-a suparat, dimpotriva i-a felicitat pt atitudinea lor, iata ca "penticostalul" nostru care nu se ridica nici la nivelul unghiilor de la picioarele lui Pavel, este o nulitate, se otaraste cand vrem sa-l verificam nitel ce-i cu vorbirea aia a lui!
Ca un copil mic cand vrei sa-i iei jucaria preferata! Infantilul

Last edited by Profetul de carton; 12.03.2012 at 12:36:25.