View Single Post
Vechi 12.03.2012, 14:38:11
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
Care e cea mai buna religie? Am intrebat cunoscutii si au raspuns:crestinismul. Parerea mea e ca religia cea mai buna e cea care te ajuta sa evoluezi spiritual, te face sa fii sensibil la nevoile celui in suferinta, nu te jecmaneste de bani, nu defaimeaza celelalte religii, nu spune ca numai religia "x" e calea dreapta. Pana acum am fost doar in biserici ortodoxe si catolice, cu intentia de a vizita si altele, reformata sau luterana. Dupa parerea voastra care e cea mai buna religie?
1. Cea mai buna religie (adevarata cale de a intra în legatura cu Dumnezeu) este învatatura revelata de Însusi Fiul lui Dumnezeu întrupat, Domnul nostru Iisus Hristos. De aceea învatatura crestina este socotita drept cea mai înalta treapta a credintei, toate celelalte credinte fiind produse ale imaginatiei oamenilor în colaborare cu diavolul; sunt închinari la idoli (care în mare parte sunt demoni). Exista totusi credinte precum umanismul (miscarea sau gândirea umanista), al carui idol este omul (si nu vreun demon).

2. Evolutia spirituala în sine nu ar avea nici un sens daca aceasta nu ar avea o finalitate, anume mîntuirea sufletului si îndumnezeirea omului dupa har.

Last edited by Adriana98; 12.03.2012 at 14:53:49.
Reply With Quote