View Single Post
Vechi 12.03.2012, 21:42:04
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Dar cum se numeste intoleranta fata de cei care nu iti impartasesc parerile?
unde e intoleranta mea? te-am facut eu pe tine nesimtit? am avut eu un limbaj agresiv ? tu esti intolerantul, nu eu.

Citat:
Pentru ca e lipsa de bun simt sa te asociezi unei institutii in invataturile careia nu crezi. Astfel denigrezi institutia respectiva.
sunt botezat ortodox. in mod cert esti mai ortodox decat mine, eu am multe indoieli cu privire la biserica si invatatura bisericii. e posibil sa ai dreptate, fa o propunere patriarhiei si anume ca numai cei care sunt intr-adevar adevarati ortodocsi sa se poata numi asa. sunt curios cum vor reactiona la ideea ca vor pierde 95% din contribuabili. Romania este o tara declarat ortodoxa insa ortodocsii aia multi sunt ca mine, multi dintre ei chiar mai rau, nici macar nu cred in Dumnezeu. BOR primeste bani de la buget pt ca (teoretic) exista vreo 20 de milioane de ortodocsi. Explica-le tu ca de fapt sunteti vreo cateva sute de mii si ca a venit momentul ca BOR sa traiasca fix din contributiile acestora.

Citat:

Prin asta arati cam cat de mult cunosti tu ortodoxia.
nu cunosc prea multe dar nici prea putine despre ortodoxie. cunosc ca ortodocsii se calca pe picioare, se imping si se blesteama cand vor sa ajunga la o biserica unde sunt niste moaste (gen Sf Parascheva). Cunosc cum ortodocsii se duc la biserica si (unii) dau acatiste in care cer pedepse pentru dusmani (chiar, de unde treaba asta cu acatistele: dai un ban si-ti citeste preotul, ce e asta, rugaciune prin delegare, management privat in spiritualitate?). Cunosc o multime de ortodocsi (printre care te afli si tu) care incep sa se manie, sa gandeasca negativ cand credinta le este interogata un pic. Daca erai un adevarat credincios nici nu te chinuiai sa-mi raspunzi, sau, daca ai fi facut-o, mi-ai fi vorbit ca unui copil care nu stie ce spune. Am cunoscut si orotodocsi adevarati insa foarte foarte putini. Restul sunt doar gloata care spera la sansa vietii de dupa moarte uitand insa de ce se afla pe lumea asta.

Citat:
Cant cineva nu e interesat de ideile si argumentele tale si incepe si te acuza ce ai vrea sa faca. Ai incercat sa discuti pe baza de idei si argumente?
pai argumente vreau si eu. tu ce argumente ai? ca asa scrie in carte? asta nu e argument. inchipuie-ti ca as fi musulman si ca eu ti-as da contraargumente din Coran. Trebuie sa intelegi ca nu poti sa tot arunci citate din biblie si sa spui ca argumentezi, alea nu sunt argumente, sunt fuga de discutie libera si ratiune.

Daca vrei argumente si cum am vazut ca tot ai gasit in site citatul meu despre reincarnare ( iti multumesc, chiar vroiam sa caut unde scrie in biblie despre asta) incearca sa-mi argumentezi unde a spus Isus ca nu ar fi reincarnare. Stiu ca la un moment dat, intrebat fiind de cineva de ce sufera un copil de o boala grea, a spus ca nu sunt pacatele parintilor sai ci pacatele lui (deci reincarnare). Incearca sa argumentezi logic de ce ar face Dumnezeu oameni saraci/bogati sanatosi/bolnavi daca oamenii aia au o singura viata aici? de ce te-ai naste cu sindrom Down sau paralizat/orb? De ce tu, un suflet nevinovat, ar trebui sa suferi pt asa zisele pacate ale parintilor tai? Crezi ca Dumnezeu vrea sa-si bata joc de tine? Gandeste un pic.

Citat:
Dar cum ai vrea sa reactioneze cand tu le ataci credinta? Hristos a pus mana pe bici? Si Sf Nicolae a lovit cand se incerca denaturarea invataturii.
Tocmai ti-am raspuns: in niciun caz prin violenta. Tocmai mi-ai intarit convingerea: esti un fanatic. Chiar crezi ca Dumnezeu are nevoie de tine si de biciul tau ca sa-l aperi? HAHA. Esti si trufas pe deasupra, te crezi aparatorul lui Dumnezeu printe pacatosi :) Amice, noi doi suntem 2 fire de praf, nu are Dumnezeu nevoie de tine si de mine, noi avem nevoie de el. Relaxeaza-te si incepe sa iubesti, sa fii bun.
Reply With Quote