View Single Post
Vechi 13.03.2012, 13:25:57
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Dar eu nu insinuez că interpretezi greșit.
Ți-o spun pe șleau dragul meu.
Așa pe șleau o spui încât cuvintele tale explicative lipsesc cu desăvârșire, adică spui dar defapt nu spui ci insinuezi că e așa cum spui tu... deci nu spui dar te dai că spui... ceva drept și corect... însă defapt nu faci altceva decât dai un verdict care nu este al tău dar te pune bine cu fariseii și fățarnicii cei mari, cu puternicii vremii care au osândit ca și tine pe nedrept... care au osândit sau osândesc sau vor osândi complet absurd și viclean neștiind ei că-și taie singuri așa craca de sub picioarele lor și or să cază din dud... dar nu pe pământ ci undeva mai jos: în s-lava aia roșie... a îngâmfării și îmbuibării cu bucatele preparate din roșcove după o rețetă superstițioasă ca să te faci bine și să trăiești mult, care zice că cică păcatul nu se pune la socoteală dacă te mândrești cu el la toată gLumea ci e chiar dovada că ești vrednic și că ai dreptate.

Cu ce judecată judeci cu aia vei fi judecat și ai și fost deja judecat căci faptele tale ascunse sau la vedere te reprezintă și te vădesc și altă judecată nici că-ți mai trebuie... iar plata păcatului știe toată lumea care este.

Cei ce cred și se întorc din căile lor cele rele nu vor fi chemați la judecată însă drepții care păcătuiesc vor învia spre pedeapsă.

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 13:38:22.