Citat:
În prealabil postat de DragosP
Una e să încerci să discuți, alta e să spui numai prostii.
Hai pa!
|
Bine că recunoști măcar...
Nu uita că nu te țin eu să le citești pe ale mele... dar dacă afirmi ceva, atunci nu avea pretenții că poți emite judecăți fără să prezinți argumente... ci doar așa punând etichete insinuante și viclean ironice sau trăgând concluzii scurte și oculte în asentimentul flașnetei... pe care o învârt fraierii unora sau altora, sclavii pătimași. Deci dacă te duci, pleacă domnule liniștit, că te-am toooot iertat dacă m-ai toooot jignit... te-am iertat deci du-te liniștit că nu te ține nimeni aici ca să-mi dai verdicte, adică să insinuezi că ar trebui să mă îndoiesc de ceea ce spun și că eu ar trebui să mă corectez din moment ce spun numai prostii.
Dacă tu ai discutat pe aici pe forum atunci te rog frumos să-mi arăți unde ai scris mai mult decât două cuvinte ironice și o etichetă ca un verdict de maximă valoare... măcar arată ce ai susținut dumneata, ce ai scris tu cu mâinile tale... și dacă nu poți să arăți și pleci atunci să nu crezi că ai avut dreptate dacă te dai și supărat acuma... toooot tu. Nu ține vrăjeala dragul meu prieten la nimeni în felul ăsta. Deci nu mă bucur că pleci și nici că o să rămâi ci m-aș bucura dacă ți-ai schimba atitudinile și felul de a te comporta, nu față de mine ci față de Dumnezeu că eu mă bucur de tine așa cum ești dar Domnul vede în inima ta.