View Single Post
Vechi 13.03.2012, 22:20:43
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Foarte frumos, wassabi!
Si noi tot asa ne rugam la Sfanta Liturghie, pentru sfarsit neinfricat, in pace si raspuns bun la judecata. De aia ne-a dat Dumnezeu minte si suflet, ca sa le folosim bine, nu sa le irosim aiurea.
Dar e bine ca Dumnezeu sa fie pe primul loc, apoi oamenii, apoi natura si ce vrei tu. Asa ar trebui sa fim si noi, crestinii.
Imi pare rau ca nu pot fi de acord cu tine. Eu cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa iubesti mai curand oamenii, pentru ca daca iubesti oamenii il iubesti si pe Dumnezeu. Mai ales ca Dumnezeu e si usor de iubit, doar ai nevoie de el, nu? Oamenii insa iti poti permite sa nu-i iubesti, n-ai nevoie de ei. Daca nu poti iubi oamenii atunci iubirea de Dumnezeu nu are aceeasi valoare, e o iubire interesata, meschina, il iubesti pt ca te astepti la rasplata vietii de apoi.
Dumnezeu este in oameni, in toti oamenii, in natura, daca esti rau/iti bati joc de animale, de natura, de oameni iti bati joc si de Dumnezeu. N-ajunge sa te duci la biserica si sa faci nspe danii, acatiste, sa aprinzi lumanari peste lumanari. Toate astea sunt false, sunt actiuni facute din interes daca nu iubesti si oamenii din toata inima.
Cine pune biserica pe primul loc o face din niste interese meschine chiar daca la prima vedere nu pare asa. Sunt prea multi crestini care se bat intre ei ca sa ajunga la moaste sau sa ia agheazma. Nu biserica va va duce la Dumnezeu ci iubirea din sufletul vostru, sincera si dezinteresata.
Reply With Quote